Har inte mycket att göra...

Eftersom jag inte har så mycket att göra kan jag lägga in boktips.





suzehar precis flyttat från det bullriga New York till det något lugnare Kalifornien. Men när hon kommer in i sitt nya rum sitter det redan ett spöke där och väntar på henne. Det ovanliga med henne är att hon är en medlare, hon kan se och tala med döda oavsett om hon vill eller inte men spöket i hennes rum är en riktig snygging och tycks inte ha något problem med att hänga kvar hos henne ett tag. Värre är det med det elaka spöket i skolan som blir fullkomligt vansinnig när hon tror Susannah försöker ta hennes skåp, hennes vänner och om det inte vore nog hennes pojkvän!

Andra boken:
HEMSÖKT 2 DET NIONDE KORTET av Meg Cabot Spöken finns inte eller? Vetenskapsmännen hävdar att det inte finns spöken. Susannah Simon önskar att hon kunde hålla med! Hon har bott i det soliga Kalifornien i två veckor och hennes liv kretsar kring pool partyn, nya vänner och Jesse, spöket som bor i hennes rum. Allt är med andra ord toppen! Åtminstone tills en död kvinna plötsligt sitter gråtande vid hennes säng och bönfaller henne att söka upp Red och förklara för honom att det inte var han som dödade henne. Att hitta en mördare är inte det lättaste, särskilt inte när alla ledtrådar verkar leda till Tads pappa. Tad som är den snyggaste och rikaste killen i skolan och den första kille som bjudit ut Suze.

Tredje boken:
Änglarna är ute efter hämnd och det är bara Suze som kan stoppa dem - eftersom hon är den enda som kan se dem! Änglarna är fyra ungdomar som dog i en tragisk bilolycka och de anklagar Suzes klasskompis Michael för olyckan. Medan Suze desperat försöker skydda Michael från spökenas hämnd börjar hon förstå deras ilska. Deras död var inte någon olycka och mördaren som går fri tänker slå till igen ...

Fjärde boken:
Vem är begravd i Suzes trädgård?

Medlaren Suze gör en hemsk upptäckt. Det ligger ett gammalt skelett begravt på deras tomt!

Det är en underbar, varm sommar, som gjord för lata dagar. Men istället för att ligga på stranden måste Suze jobba som barnvakt på ett hotell hela lovet. Trist, förutom att ett av barnen visar sig vara en medlare och hans bror är en riktig snygging. Fast Suze får snart annat att tänka på - ett skelett hittas nergrävt hemma på tomten. Tillhör det Jesse, det sexiga spöket Suze är hopplöst förälskad i? Är det därför hon helt plötsligt inte kan hitta honom? Eller har hans försvinnande med något mer ondskefullt att göra? Suze är fast besluten att hitta Jesse och att lösa mordet på honom - även om det kan komma att kosta henne livet - och Jesse.

På liv och död är fjärde delen i
Meg Cabots spännande serie Hemsökt.

Femte boken:
Suze är upp över öronen förälskad. Hon är kär i det ursnygga spöket Jesse, men medlaren Paul Slater är fast besluten att få Suze att glömma honom. Han vet precis hur han ska få Jesse att vandra över till den andra sidan för gott. Men om Suze går ut med honom lovar han att inte skada Jesse. Suze är rädd att förlora Jesse för evigt och går med det. Men det är inte det enda skälet till att hon säger ja. För vilken framtid har hon egentligen med en kille som är död?

Sjätte boken:

Sjätte och avslutande delen i Meg Cabots serie om medlaren Suze.

Medlaren Suze är i sjunde himlen. Hon är äntligen ihop med Jesse, det sexigaste spöket som någonsin funnits. Men medlaren Paul Slater är svartsjuk och är fast besluten att få Suze för sig själv. När Paul hotar att resa tillbaka i tiden och förhindra mordet på Jesse, blir Suze livrädd. Vad ska hon göra? Om Paul gör allvar av sitt hot får Jesse chansen att leva sitt liv men i en annan tid. Kommer Jesse att vilja leva utan henne eller är han villig att dö för deras kärlek?

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0